BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Nagy András vagyok.

 

bemutatkozas_kep_200x300Kaposváron születtem, itt végeztem tanulmányaimat, német kéttannyelvű szakon szereztem meg az érettségi bizonyítványomat. A középiskola után tanultam 1 évet Szegeden, majd megkezdtem külföldi pályafutásomat.

Ausztriában és Németországban több éves tapasztalatot szereztem a vendéglátás területén.

 

Mosogatói állás volt az első munkám külföldön, mivel nem tanultam vendéglásást és bele szerettem volna látni hogyan is működik. A nyelvet már akkor jól beszéltem, így könnyebben ment a feljebbjutás, a második szezonomban már megpróbáltam a pincérkedést. Sok év, sok munkahely és sok tapasztalat van a hátam mögött, jóformán körbedolgoztam Ausztriát, Alsó Ausztriától Tirolig.

 

Dolgoztam Hüttében, autópályaétteremben és 5 csillagos hotelben is. Az ismerősi körömből sokan dolgoznak kint külföldön és sokaknak én is segítettem elhelyezkedni, mivel tudták hogy bátran fordulhatak hozzám, mert nekik bármit le tudok telefonálni, email-ezni német nyelven és nem csak a vendéglátás területén. A sok éves tapasztalatból merítve jött létre az Alpesi Hotel munkák, hogy még több embernek segíthessek abban, hogy kijusson német nyelvterületre dolgozni.

 

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vedd fel velem nyugodtan a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást arra, hogy minél előbb Te is német nyelvterületen dolgozhass.